Handphone Original Baru Murah!

Pada sesiapa yang nak dapatkan handphone ORIGINAL (Avaxx/ZITRON/Midland) BARU dengan harga yang murah boleh la deal ngan aku. Jangan risau, aku takkan amik duit selagi barang takder. Korang cakap model apa yang korang nak, aku bawak barang then korang bayar selepas meneliti barangan ORI ni. Ingin aku tekankan kat sini, ia bukan barang seludup, Smuggle, atau lari Kastam. Ini legal punyer. BARU DAN ORI. dari Avaxx/ZITRON/Midland.

Antara model yg latest yg aku leh listkan harganya kat sini:

1. HTC TOUCH DIAMOND - RM2600 (neg.) kat market harga set AP adalah RM2720.
2. HTC TOUCH PRO - RM2655 (neg.) kat market harga set AP adalah RM3010.
3. Nokia E71 - RM1350. kat market harga set AP adalah RM1500.
4. Nokia N96 - RM2800 (neg.) kat market harga set AP adalah RM3150.
5. Sony Ericsson XPERIA X1 - RM2650.
6. Sony Ericsson C902 dan C905 - RM 1400 dan RM1500.
7. Nokia N79 (baru di pasaran, tak tau dah masuk Malaysia ke belum rasanya belum)- RM1500.

itu antara model yang sempat aku tnya la. Tapi sebarang bantahan boleh dibuat kat bahagian comment ek. Mungkin harga lari dari market ke apa ke.

Artikel berkaitan dengan "Handphone Original Baru Murah!"

Komen artikel "Handphone Original Baru Murah!" sekarang!

Catat Ulasan

Terima kasih sebab sudi komen.