Pencarian Gadis Melayu Akhir TV9

Setelah lebih tiga bulan melalui pelbagai tugasan mencabar, Khairul Noormaidah Zali (Aida) akhirnya berjaya dinobatkan sebagai ikon Gadis Melayu pada peringkat akhir program realiti terbitan TV9 itu di Auditorium MBSA, di sini, malam tadi.



(Gambar : Aku bersama Afdlin Shauki, yang pompuan tu namanya aku kurang pasti hehe)


Peserta berusia 23 tahun itu berjaya menewaskan empat lagi finalis iaitu Noor Afzan Mohd. Afzul Khan, 27, Siti Nurashikin Mohd. Noor, 22, Nurul Khusna Uma, 20, dan Nur Aishah Zainal, 23 apabila menerima markah keseluruhan tertinggi daripada juri profesional dan undian SMS penonton. Walauapapun, aku betul2 teruja ngan NurAishah Zainal.. I wish to meet her.. :p
Siapa lagi klu bukan Nur Aishah Zainal.

 

Nur Aishah Zainal yang aku tandakan merah tu. Kiri sekali. Gambar besar dia (Nur Aishah Zainal) yg paling kiri sekali. Hehehe..
Baiklah, untuk tidak mengelirukan pembaca, aku letakkan gambar Nur Aishah Zainal tu.



Ini dia, Nur Aishah Zainal, Sekian terima kasih.

Artikel berkaitan dengan "Pencarian Gadis Melayu Akhir TV9"

4 10 Komen untuk "Pencarian Gadis Melayu Akhir TV9"

  1. salam...

    Gadis Melayu ya...
    agaknya camtu le kot Gadis Melayu ..
    jgn lepas abis program .. ber"jeans" .. makan burger ... minum "coke" dah ler..

    BalasPadam
  2. Gadis Melayu menawan...
    Gadis Melayu menarik hati.....

    BalasPadam
  3. budak ni penah masuk keje kat webtv dulu tapi sehari je datng keje esoknye hampeh!...langsung xdtg!alasan parents xbg keje kat situ...dia datng pun free hair bile tanya awat xpakai tudung...senyum kambing..on of on of...katanya...so adakah program gadis melayu tu melambangkan keperibadian dan kewanitaan yang sebenar-benarnya atau hanya nakkan keuntungan dan glamour semata2?? anda fikir sendiri...

    BalasPadam
  4. biasa la tu, program ni mmg utk cari glamour dan keuntungan.. biarlah org nak pakai tudung atau tak. benda tu terletak pada diri sendiri, nak cakap lebih2 karang, jadi plak kat family/relation kita sendiri.. as long as dia tak buat something yang menghancurkan bangsa.. biarkanlah... peoples changes.

    BalasPadam

Terima kasih sebab sudi komen.