Takut Duit? (takutnye....)


Korang penah jumpa tak org yg takut ngan duit? let me tell u, aku dah jumpa ramai golongan yg camni. aku pelik sangat-sangat, adakah duit akan menyusahkan dia? adakah bila dia ada duit, dia akan jadi jahat?

So pada sesiapa yg tak percaya tentang kewujudan makhluk yang takut duit nih, nanti aku terangkan pada post akan datang. kita rungkai sama-sama kenapa golongan ni takut pada duit.

Mungkin anda pun tergolong dalam golongan yang takut duit nih... hehehehe!

Artikel berkaitan dengan "Takut Duit? (takutnye....)"

5 10 Komen untuk "Takut Duit? (takutnye....)"

  1. duit kadang2 leh nmenyenangkan, kadang2 amat menyusahkan!

    BalasPadam
  2. Ye sayala antara yg takut pada $...
    takut ada $ lupa diri...
    hehehehe

    BalasPadam
  3. patutla org kita byk yg dalam kesusahan..
    sbb takut duit..
    camna agaknyer org yg lupa diri masa byk duit..sangat menakutkan ke?

    BalasPadam
  4. bkn sgt mnakutkan yus...
    hanya...emmmm...
    sangat menjengkelkan...
    so bpada2 r masa ada $...
    bkn takutkan $
    takutkan diri bila ber$
    =)

    BalasPadam
  5. yes.. best la camtu.. nanti nak cari isteri yg takut bila byk duit... so dia takkan mintak apa2 dari suaminya.. heheh...

    BalasPadam

Terima kasih sebab sudi komen.