Cara Pemasaran Makin Mudah - pemasaranvideo G

Harini aku nak rekemen satu produk pemasaran dengan membuat review. Ecewah.. dah macam salesman pulak kan? Ok Straight to the point. Pemasaran Video G. Haa tu lah nama produk tu, dah jelas lagi nyata Pemasaran Video G ni memang untuk tujuan marketing (pemasaran lah tu). G bermaksud Googe. Ada banyak cara marketing, tapi cara video ni sangat hebat kuasanya dan tarikannya. Member IM aku Azian Usman (Zyan) yang buat produk ni. Azian ni terkenal dengan teknik marketing dia yang hebat dalam clickbank.com, pernah muncul dengan produk hebatnya Teknik Clickbank (jualan telah ditutup) , kini Zyan muncul dengan produk yang baru iaitu Pemasaran Video G yang boleh digunakan untuk semua jenis perniagaan.
Banner Video Pemasaran G - cantik kan?
Semalam sehari suntuk aku mentelaah pakej yang aku beli ni. Ternyata banyak benda dan ruang yang ramai peniaga2 kat luar sana tak nampak dalam memasarkan dan mempromosikan produk masing-masing. Yang kononnya dah tau, tapi sebenarnya still belum tau. Bukannya cara selain video marketing ni tak hebat, hebat jugak cumanya dengan marketing menggunakan video ni menjadikan peratusan jualan dan tarikan meningkat jauh lebih baik. Bakal pelanggan korang akan lebih tertarik dengan presentation video berbanding perlu membaca info yang statik di laman web.

Teknik penyampaian Zyan dalam Pemasaran Video G ni, sangat tersusun dan mudah difahami. Zyan membuat presentation video dalam penyampaiannya. Jadi kita boleh tengok dengan lebih 'real' cara dan teknik yang sebenarnya Zyan nak tunjuk dalam menjadikan video promosi kita ranking kat 1st page Google. Kira Zyan tunjuk exactly apa yang dia buat la untuk memasarkan apa-apa produk yang dia pilih. Hasilnya bukan je 1st page kat google, tapi list yang teratas sekali dalam carian google. Itu semua bukan dongengan dah. Nak tak nak je. Tengok gambar bawah ni, Zyan membuat sedikit penerangan di eBook (dalam bentuk pdf), pastu dia akan menunjukkan cara melakukannya di video. Memang sangat MUDAH untuk difahami. Kepala pun tak berserabut. Step by step kata ko.

Step by Step yang memudahkan pemahaman - pemasaran video G
Pendapat peribadi aku, ni adalah pelaburan yang paling berbaloi pernah aku buat, walaupun aku melengah2kan diri untuk membeli produk ni masa mula-mula Zyan offer harga promosi. Padahal dah tau produk dia yang sebelum ni (teknikclickbank) memang hebat. Oh ye! Zyan akan menaikkan harga Pemasaran Video G ni bila-bila masa (ini bukan ayat tipikal, sebab Zyan ni apa yang dia cakap dia buat) jadi cepat-cepatlah korang grab.  Pelaburan yang berbaloi untuk semua yang minat berniaga atau pun yang memang berniaga. Tak kiralah apa pun produk korang.

Aku rasa ini adalah penulisan aku yang paling tunggang langgang, isi ntah kemana, keyword yang sesuai ntah kemana. Klu si Zyan nampak review Pemasaran Video G ni mau dia geleng kepala hahah! Just teruja nak promote kat korang pemasaran video G ni sebab aku baru habes baca dan tonton 6 video langkah pemasaran video G ni semalam. memang two thumbs up! Aku cukup jeles dengan IM,bloggers yang hebat2 kat luar sana tu sebab income diaorg lebih tinggi dari orang yang makan gaji yang duk sibuk bising pasal bonus setahun sekali.

Sedikit tentang penulis Pemasaran Video. Aku mula kenal dia lepas aku add dia kat facebook account dia. Time tu teruja sebab rasa best baca ebook teknikclickbank yang dia yang aku beli lebih kurang Mei 2011, terus add dia. Dia ni bujang lagi (ketika post ni ditulis) dan mengikut perhatian aku (aku tick Get Notification kat profile dia) dia ni tak macam IM lain yang agak formal. Profile fb dia lebih kepada 'huha huha' dia je. Tapi tup tup dia kluar produk killer mcm Pemasaranvideo, tu tak masuk tips yang dia bagi pasal dropship dan benda2 lain yang berkaitan niche buat duit kat internet. Ratio dia post something tentang internet bisnes ni agak seimbang dengan post 'huha huha' dia. Dia ni ada blog niche marketing iaitu internetmudah.com yang banyak bagi tips yang sangat berguna untuk internet Marketer. Blog lain yang lain aku tak berapa nak tau. Oh ye, lagi satu.. dia minat Pika Eugene, sumandak Sabah yang belajar kat Poli KK yang sampai sekarang aku tak pernah pun jumpa dia walaupun beberapa kali aku masuk Politeknik KK tu siap tanya kat budak2 kat situ. hahahaha!
Pika Eugene - Anak Kampung Versi Perempuan

Ok, pada sesiapa yang beli pakej Pemasaran Video ni melalui link ini, aku bagi korang 1 tools yang boleh korang gunakan untuk naikkan facebook like, facebook post like, Youtube Viewers, Youtube Video Like. Bila korang beli Pakej Pemasaran Video, tau la korang apa gunanya tools yang aku nak bagi ni. No no no no! Ini bukan teknik naikkan like guna blog yang 'kejam' tu. Teknik ni tak perlu blog, tak perlu artikel. Aku tak bercadang pun nak jual tools dan teknik ni, tapi memandangkan ianya berkait rapat dengan Pakej Pemasaran Video maka aku fikir sedang eloklah diberikan secara BONUS kat korang yang beli pakej ni dari link yang kat atas tu tadi. (Belum pandai nak buat pakej bonus macam IM lain). Caranya lepas korang beli je, hantar bukti pembelian korang ke email [email protected] dengan tajuk "Claim Bonus Pemasaran Video". Teknik ni aku tak nak dedahkan sangat kat orang. Cukup 10 orang tau dari aku cukuplah, pastu aku tak nak bgtau dah. Ada sebabnya. Sekian terima kasih. RM200 puh kanan puh kiri! (hehehe!)

Artikel berkaitan dengan "Cara Pemasaran Makin Mudah - pemasaranvideo G"

Komen artikel "Cara Pemasaran Makin Mudah - pemasaranvideo G" sekarang!

Catat Ulasan

Terima kasih sebab sudi komen.