Naik Bukit Padang Dengan RD990 Action Cam

Setelah sekian lama aku tak mendaki Bukit Padang (padahal baru sekali) akhirnya aku berjaya mendaki Bukit Padang Kota Kinabalu untuk kali kedua. Kali ini aku tak bawak D90 Nikon yang berat tu, aku cuma bawak action cam RD990 beserta monopod.

footage sample RD990 video action cam


Memetik kata-kata Master Umar Paranorms adalah perlu untuk kita kekal aktif untuk memastikan aliran darah lancar dengan itu aliran rezeki terus subur. Sepertinya aku menyahut seruan itu. Ah sudah, isu cium duit tak habis lagi ada plak isu yang berkait aliran rezeki dengan aliran darah dalam badan. Yang tak nak memahami tak perlu menghentam, teruskan apa yang korang rasa terbaik untuk korang.

Baca juga : Kelebihan Sukan Extreme 

Senaman pagi di udara dingin kota bandung...
Gerakkan kaki,
Cas pusat energi di hujung tulang ekor,
Lajukan degupan jantung,
Lancarkan aliran darah... kerana,
ALIRAN DARAH LANCAR, ALIRAN WANG TURUT LANCAR.

Ingin aliran wang anda lancar? Lancar kan dulu aliran darah anda... Aliran darah anda sangat berkaitan dengan kelancaran energi Cakra Dasar yang mengawal energi material dalam hidup anda.
Tidak tahu apa itu Cakra Dasar? Mari ikuti Kelas Belajar Aura 27 Jun di Kota Kinabalu. Ilmu yang anda akan pelajari sangat bermanfaat untuk kesihatan, ketenangan, kemakmuran dan kebahagiaan hidup anda.
All Love
Untuk pendakian kali ini, kami menggunakan route berwarna biru yang mempunyai jarak dari bawah ke puncak sejauh 0.65km sahaja. Walaupun hanya 650 meter tetapi darjah kecerunannya membuatkan aku tak cukup nafas dek kerana aku kurang latihan kebelakangan ni. Apa pun aku sangat puas sebab dapat berpeluh untuk hari ini.

Artikel berkaitan dengan "Naik Bukit Padang Dengan RD990 Action Cam"

1 10 Komen untuk "Naik Bukit Padang Dengan RD990 Action Cam"

Terima kasih sebab sudi komen.