Kompilasi Lagu Juara Lagu oleh Syada Amzah

Memang sedap kan lagu ni. Suara Syada Amzah sebijik suara Shila Amzah. Sebenarnya aku saja nak testing Video Preview kat Facebook untuk bila sharing video. Sebab aritu aku nampak ada satu page ni share Url website / blog dengan Preview Video yang autoplay kat facebook ni. Dan ianya bukan instant article ok!





Syada Amzah Nyanyi lagu AJL 30
Ini bukan Shila Amzah tau, tapi adiknya. Boleh tahan jugak ye suara dia. Jom layan video full Syada Amzah nyanyi lagu kompilasi untuk Anugerah Juara Lagu 30 lepas kat sini http://magicalips.com/2016/02/cover-lagu-juara-lagu-30-yang-buat-ketagih-nak-dengar.html
Posted by Magicalips.com on Wednesday, February 3, 2016

Artikel berkaitan dengan "Kompilasi Lagu Juara Lagu oleh Syada Amzah"

Komen artikel "Kompilasi Lagu Juara Lagu oleh Syada Amzah" sekarang!

Catat Ulasan

Terima kasih sebab sudi komen.