Topup Kredit Untuk Ibu Bapa Anda Tanpa Beli Topup

Amacam tajuk aku kali ni? Bombastic tak? Sebenarnya memang betul korang boleh bantu ibu bapa korang topup henset diaorg tanpa korang perlu topup kredit ke henset diaorg. Lagi sekali aku nyatakan kat sini teknik ni hanya boleh dilakukan sekiranya korang guna talian Onexox, selain talian onexox aku tak pasti.


Topup Kredit Untuk Ibu Bapa Anda Tanpa Beli Topup


Sebenarnya ada 2 cara untuk korang bantu ibu bapa korang isi kredit dalam henset diaorang. Yang pertama korang isi kredit korang sendiri dan transfer atau sharing kredit korang tu ke nombor ibu bapa korang. Selain dapat kredit, tempoh sah aktif simkad diaorang pun bertambah. Ye, tempoh sah aktif nombor telefon korang jugak bertambah.

Cara kedua pulak adalah dengan meletakkan nombor ibu bapa korang sebagai penerima insentif User Get User (UGU) yang ditawarkan dalam talian onexox. Gunakanlah kelebihan UGU ini untuk korang berbakti kepada ibubapa korang. Jumlah terkumpul insentif UGU ini akan dikreditkan ke dalam henpon user pada 20hb setiap bulan. Untuk keterangan lanjut berkenaan UGU boleh halo2 aku kat O1060O9966.
Soal tempoh sah aktif nombor tu bukan ceritanya di Onexox

Bukan berapa besar yang kita beri, tapi apa yang kita beri.

Kekadang tu memang nampak kecik sumbangan kita terhadap ibubapa kita. Tapi sekurang-kurangnya kita berusaha membantu walaupun sedikit. Nanti dah lama insyaAllah boleh bantu dari segi lain pulak. Aku harap perkongsian ini bermanfaat untuk korang dan dapat memberikan sedikit idea untuk kita sama-sama memberikan bakti terhadap ibu bapa kita.

Artikel berkaitan dengan "Topup Kredit Untuk Ibu Bapa Anda Tanpa Beli Topup"

2 10 Komen untuk "Topup Kredit Untuk Ibu Bapa Anda Tanpa Beli Topup"

  1. tidak dinafikan cara begini memang bagus untuk orang tua..setuju saya bro.

    BalasPadam

Terima kasih sebab sudi komen.